Leverans till Linda Henriksson

Av: Linda Henriksson

Bicepsträning

Vad passar bättre en lördagkväll än att köra ett riktigt disco-träningspass? 90 minuters skönt biceps- och tricepsnötande till lite skönt discodunk. Kanske inte min favoritmusik, men vad gör man inte för konsten?

Frågan är vems biceps som är störst?

Linda Henriksson, juli 2012

Semester! Sommar! SOL – äntligen! Efter Sportkost senaste jätterea så är lagret fyllt! Testar alla gobitar på löpandeband nu. Nu närmast blir det till att boosta lite med en nya öppnad burk PWO Soul Ripper från Olimp! Hade hört  innan att många verkar jättenöjda med den. Nu kan även jag skriva under på det! Har ju testat den till lite hård semesterträning senaste veckorna!

Leverans från sportkost.se, Soul ripper, Olimp

Nästa del av semester är att killen och jag oss norrut för att hälsa på hans familj några dagar. Han mobbar mig för det längst norr ut jag har varit är nog typ Uppsala så spänd förväntan på vad Norrland har att erbjuda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>