Maria Mollstedt tävling

Av: Maria Mollstedt

Battle of Scandinavia 2012

Battle of Scandinavia 2012

Maria till höger

Battle of Scandinavia 2012När kroppen min nu gått igenom en 8 veckors diet med kaloriunderskott och hård träning kommer den att fullständigt sprudla nu när kosten och träningen läggs om.

Den här effekten vill jag ta vara på och se till att få ut så mycket som möjligt utav.

Kost och träningsupplägg ska givetvis vara optimerade men jag kommer också att ta hjälp av några kosttillskott. Ett utav dem har jag inte testat innan men det har hyllats som ”det nya”. Nyfiken testar jag gärna och utvärderar själv. Det andra tillskottet tog jag även efter den förra tävlingen och upplevde en stor skillnad under själva träningen men tackar den även för resultaten – jiho!!

6-BPI-BLOX

Silkesaminosyror

Ja, aminosyror som är icke-animaliska. Blir spännande att testa och bäst att passa på nu då de åter finns på lager. Jag kommer att ta dem innan och efter träning.

6-OCSM7 

Creatine

Kreatin, ett välbeprövat tillskott med bevisad effekt. Just denna produkt består av flera olika sorters kreatin och är befriad från biverkningar som vatten-pluffs-känsla (den känslan kan jag vara utan). Jag kommer att följa den rekommenderade dosen på förpackningen, om jag inte minns fel så skulle creatinet intas vid tre olika tillfällen under dagen.

Utvärderingen från tävlingen och min insats är redan i full gång, jag samlar på feedback och går igenom bilder och filmer om igen, planerar och funderar, i helgen ska det nya upplägget vara klart – återkommer om det.

Jag har dessutom fått ett litet sidoprojekt att roa mig med. En tjej i min närhet med målet att komma i ett par jeans (ja, vi snackar viktnedgång) till sommaren, ska bli superkul!

Maria Mollstedt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>