Om oss

sportkostblogg.se skapades för att vi på webshopen sportkost.se ville dela med oss av blogginlägg om träning och kost tillsammans med våra bloggare och samarbetspartners. Här kan du hitta spännande artiklar i ämnet träning/kost, produktrecensioner, videos, nyheter i sortimentet och annat smått och gott.

sportkost.se är en webshop där du kan handla kosttillskott och hälsokost. Vi finns till för dig som tar träningen på allvar. Det spelar ingen roll vilken nivå du är på, man kan alltid behöva en push i rätt riktning. Vi har något för alla, allt från nybörjaren till hardcore-styrketränaren. Vi har hundratals produkter i vårt lager och besitter stor kunskap om hur kroppen fungerar. Vi letar hela tiden fram nya, spännande produkter av hög kvalitet. Har du frågor så är det bara att mejla och fråga om råd.
För vi vet ju alla att för att få bäst resultat, behöver vi rätt näring.

En reaktion på ”Om oss

  1. Läste att ni rear ut vissa produkter pga ägarbyte? Vem/vilka är ny ägare av Sportkost?
    Tacksam för svar,
    Mvh
    Pierre, Alltomkosttillskott.com | Prisjämför kosttillskott – spar upp till 70%!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>