Proteinrikt mellanmål

Av: Therese Svedbom

Bra mellis på bilsemestern!

Vi ska ut o bila på semestern o vägkrogar är ju inte kända för att servera speciellt bra eller god mat. Har ingen lust att släpa med matlådor nu när jag inte dietar, men man försöker ju alltid göra det bästa av situationen så mellanmålen går ju fixa nyttiga, smidiga o goda! Gjorde därför en extra beställning hos Sportkost.se med grejer som är perfekta att ha i bilen så får jag i mig vettiga mellanmål allafall.

Alla mina vanliga Kosttillskott tar jag alltid med mig på resor, som proteinpulver, Omega 3, aminosyror, vitaminer, mineraler, pwo mm. Men nu har jag laddat med proteinrika mellanmål, för jag känner på mig att vi inte kommer stanna var 3:e timma på nåt ställe som säljer bra proteinrik mättande mat!

Proteinrikt mellanmål

Twister protein shake från Olimp

Celsius för att hålla mig vaken när jag kör eller bara vill piggna till o ha nåt gott att dricka!
Twister, en färdigblandad proteinshake från Olimp. Innehåller kolhydrater också o är perfekt att ha i bilen så slipper man slabba med pulver o vatten. Smaken är precis som deras proteinpulver – inte för söta o sliskiga och lagom ”krämig” konsistens!
Bars från Nanox, mina favoriter som ni vet! Perfekt om godissuget sätter in eller som gott mellis. Hallon o caramell blev det denna gången!

Sen tar jag med nötter o frukt också o alltid nån shaker med vatten, så förhoppningsvis ska bilresan flyta på så vi inte behöver stanna för ofta!

Ni hittar alla produkterna på Sportkost.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>